Personalized Shipping Bags
Shipping World Wide
Personalized Shipping Bags
Shipping World Wide
10*10 Baskılı Fermuarlı Şeffaf Buzlu Takı Poşeti
10*10 Baskılı Fermuarlı Şeffaf Buzlu Takı Poşeti

10*10 Baskılı Fermuarlı Şeffaf Buzlu Takı Poşeti

ADET.
1500
Required Specifications Of Product Details *
Write Details*Must be a minimum of 1 characters and a maximum of 1000 characters
Share:
WhatsApp
featuresShipping Worlwide
featuresISO Certificated
featuresBest Price
Product Description

10x10 Baskılı Fermuarlı Takı Poşeti: Değerli Takılarınızı Güvenle Taşıyın


10x10 boyutundaki baskılı fermuarlı takı poşetleri, değerli takılarınızı güvenle taşımak ve korumak için mükemmel bir seçenektir. Kalın ve dayanıklı malzemesi, takılarınızın çizilmemesini veya hasar görmemesini sağlarken, fermuarlı tasarımı ise kolay açılıp kapanmasını sağlar.


Özellikler;


Ölçü: 10x10 
Kalınlık: 140 mikron (çift kat)
Kalite: Fermuarlı takı poşetlerimiz, yüksek kaliteli ve dayanıklı malzemelerden üretilmiştir, böylece takılarınızın güvenliği sağlanır.
Baskı: Özel baskı imkanı sunarız, böylece takı poşetlerinizi markanıza veya etkinliğinize özgü şekilde kişiselleştirebilirsiniz.
Kilit sistemi: Fermuarlı tasarımı, takılarınızı kolayca yerleştirmenizi ve çıkartmanızı sağlar, böylece pratik bir kullanım sunar.
Bu baskılı fermuarlı takı poşetleri, mücevheratçılardan butik sahiplerine kadar herkes için mükemmel bir seçenektir. Değerli takılarınızı güvenle saklamak ve taşımak için hemen sipariş verin!


Not: 1000-3000-5000 adetli üretimler minimum üretim kategorisine girmektedir, minimum adette üretilen ürünlerde baskı rengi ve poşet ölçülerinde +-%5 renk ve ölçü farkı oluşabilmektedir. 

Comments
Comment
There are no comments for this product yet.